Trouw Advies - Notarieel jurist - Juridische dienstverlening - Etten-Leur

Trouw Advies

Samenwerkingen

Omdat je samen sterker staat

Trouw Erfrechtspecialist biedt niet alle diensten aan, maar heeft waardevolle contacten en samenwerkingen met vele specialisten. Zodat wij onze cliënten altijd verder kunnen helpen. 

Centrum voor Wonen Etten-Leur

Het Centrum voor Wonen is er voor iedereen die vragen heeft over wonen, financiën, zorg, duurzaamheid en juridische dienstverlening. Zowel eigenaren van woningen als huurders kunnen hierover gratis en vrijblijvend informatie krijgen. Het Centrum voor Wonen heeft diverse partners, en nauwe contacten met Alwel en de gemeente Etten-Leur.

Advocaten en mediators

Als notarieel jurist zijn we geen specialist in echtscheidingen. Daarnaast is het soms noodzakelijk om een advocaat in te schakelen, bijvoorbeeld ingeval van het indienen van een echtscheidingsverzoek, of als er rechtszaak aan de orde niet (anders dan bij de kantonrechter). 

Hypotheek- en financieel adviseurs

Na een goed financieel advies volgt vaak het opmaken of herzien van een samenlevingscontract, huwelijks-/partnerschapsvoorwaarden of testament. Andersom kan ook. Bij het opstellen van de testamenten kom je erachter dat er méér geregeld moet worden ten behoeve van de achterblijvende partner. Schakel dan een financieel- of hypotheekadviseur in.

Levensexecuteurs en bewindvoerders

Trouw Advies werkt ook samen met diverse Levensexecuteurs en bewindvoerders.

Trouw advies