Trouw Advies - Notarieel jurist - Juridische dienstverlening - Etten-Leur

Uw erfrechtspecialist

Samenwerkingen

Omdat je samen sterker staat

Trouw Juridische Dienstverlening biedt niet alle diensten aan, maar heeft waardevolle contacten en samenwerkingen met vele specialisten. Zodat wij onze cliënten altijd verder kunnen helpen. 

Advocaten en mediators

Wij doen geen echtscheidingen. Ook zijn wij niet bevoegd om rechtszaken te voeren (anders dan bij de Kantonrechter). Hiervoor werken we samen met deze advocaten en mediators.

Levensexecuteurs en bewindvoerders

Ook ‘levensexecutele’ (ook wel zorgvolmacht genoemd) of bewindvoering is een dienst die wij (nog) niet aanbieden. Hiervoor werken we samen met diverse partijen.

NOVEX, specialistenvereniging voor (levens)executeurs, vereffenaars en toezichthouders

NOVEX is de grootste vereniging in Nederland van professionele executeurs, vereffenaars, levensexecuteurs en toezichthouders. De vereniging bestaat sinds 2008.

NOVEX-leden zijn professionele dienstverleners die ieder vanuit hun eigen beroepsmatige achtergrond de taak van executeur, vereffenaar, levensexecuteur of toezichthouder uitoefenen. De beroepsmatige achtergrond van onze leden is zeer uiteenlopend: zo zijn notarissen, advocaten, financiële planners, zelfstandige executeurs en levensexecuteurs, bewindvoerders, belastingadviseurs, bancaire medewerkers en medewerkers van goeddoelinstellingen lid van NOVEX.

NOVEX kent ook diverse regionale intervisiegroepen. Jacqueline neemt deel aan de intervisiegroep van regio Breda.

Stichting RegisterExecuteur

Stichting RegisterExecuteur certificeert en faciliteert executeurs. Deze stichting beheert het platform van het Digitaal Nalatenschapsdossier, een onmisbaar hulpmiddel om vlot en nauwkeurig een nalatenschap af te wikkelen. Door het organiseren van workshops en klankbordbijeenkomsten houdt de stichting ‘haar’ RegisterExecuteurs op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen. Ook fungeert de stichting als reserve-executeur, voor het geval Trouw een executeursbenoeming t.z.t. niet kan aanvaarden.

Centrum voor Wonen Etten-Leur

Het Centrum voor Wonen is er voor iedereen die vragen heeft over veilig ouder worden. Vragen op het gebied van wonen, financiën, zorg en juridische dienstverlening. Iedereen kan hierover gratis en vrijblijvend informatie krijgen. Het Centrum voor Wonen heeft diverse kernpartners, en nauwe contacten met Alwel en de gemeente Etten-Leur. Het is net als wij gevestigd aan de Oude Bredaseweg 16 in Etten-Leur, waar u wordt ontvangen door officemanager Laura.

Notarissen

Wie met het erfrecht te maken heeft, kan niet zonder notaris. Voor het passeren van een testament of verklaring van erfrecht bijvoorbeeld. Wij werken samen met (onder meer) de volgende notariskantoren.

Lokale Alliantie Financieel Veilig Ouder Worden Etten-Leur

De Lokale Alliantie is een uniek netwerk van private en publieke deelnemers, die hun kennis van financieel misbruik bij ouderen met elkaar delen. Het doel is het misbruik te voorkomen of eerder te stoppen.

Het netwerk bestaat uit lokale organisaties en/of afdelingen van onder meer Avoord, Surplus, de Seniorenraad, Stichting Mentorschap West-Brabant, Rabobank, Trouw Advies en de gemeente Etten-Leur.