• Jacqueline Trouw

Inloopavonden Centrum voor Wonen Etten-Leur


Op 1 oktober opende het Centrum voor Wonen in Etten-Leur, aan het Vincent van Goghplein. Een centrale plek waar mensen terecht kunnen voor allerlei vragen op het gebied van wonen, zorg, en daaraan gerelateerde zaken.

Vanaf het begin heb ik al enkele Thema-avonden en -ochtend mogen organiseren, over allerlei notarieel-juridische onderwerpen. Erfrecht, Levenstestamenten, Vermogensplanning etcetera.

In april zijn er enkele inloopmiddagen geweest, waarbij men zonder afspraak binnen kon lopen met bepaalde notarieel-juridische vragen. 'Kan ik het huis op naam van mijn kinderen zetten?', 'Moet ik een levenstestament maken?', Etcetera. Een laagdrempelige manier om antwoord te krijgen op lastige vragen. Vanaf juni komt hier een vervolg op! Iedere laatste donderdag van de maand (met uitzondering van de maand juli) ben ik dan te vinden in het Centrum voor Wonen Etten-Leur, voor een gratis 'inloopspreekuur'. Voor allerlei juridische vragen, gewoon zonder afspraak. Donderdag 27 juni is de eerste! Van 19.00 - 21.00 uur.

Wees welkom, de koffie staat klaar.

#advies #gratis #volmacht #schenkbelasting #samenwonen #schenken #schenkingoppapier #executeur #notaris #trouwen #huwelijksvoorwaarden #levenstestament #testament #huwelijk #erfrecht

36 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Disclaimer

De voorwaarden van deze disclaimer zijn van toepassing op deze website www.trouw-advies.nl.

Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer. In geval van tegenstrijdigheid tussen de voorwaarden van specifieke producten en diensten van Trouw Juridische Dienstverlening en de informatie op deze website of in deze disclaimer, prevaleren de voorwaarden van deze producten en diensten.

@

Contact:

 

0615683269

info@trouw-advies.nl 

Bisschopsmolenstraat 92
4876 AP  Etten-Leur

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon

KvK: 69424411

© 2019