• Jacqueline Trouw

Inloopavonden Centrum voor Wonen Etten-Leur


Op 1 oktober opende het Centrum voor Wonen in Etten-Leur, aan het Vincent van Goghplein. Een centrale plek waar mensen terecht kunnen voor allerlei vragen op het gebied van wonen, zorg, en daaraan gerelateerde zaken.

Vanaf het begin heb ik al enkele Thema-avonden en -ochtend mogen organiseren, over allerlei notarieel-juridische onderwerpen. Erfrecht, Levenstestamenten, Vermogensplanning etcetera.

In april zijn er enkele inloopmiddagen geweest, waarbij men zonder afspraak binnen kon lopen met bepaalde notarieel-juridische vragen. 'Kan ik het huis op naam van mijn kinderen zetten?', 'Moet ik een levenstestament maken?', Etcetera. Een laagdrempelige manier om antwoord te krijgen op lastige vragen. Vanaf juni komt hier een vervolg op! Iedere laatste donderdag van de maand (met uitzondering van de maand juli) ben ik dan te vinden in het Centrum voor Wonen Etten-Leur, voor een gratis 'inloopspreekuur'. Voor allerlei juridische vragen, gewoon zonder afspraak. Donderdag 27 juni is de eerste! Van 19.00 - 21.00 uur.

Wees welkom, de koffie staat klaar.

#advies #gratis #volmacht #schenkbelasting #samenwonen #schenken #schenkingoppapier #executeur #notaris #trouwen #huwelijksvoorwaarden #levenstestament #testament #huwelijk #erfrecht

41 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven