• Jacqueline Trouw

In het Notariaat Magazine!


Elke maand verschijnt het 'Notariaat Magazine'. In december zat daar een leuke bijlage bij: 'Werken in het notariaat'. Deze editie stond in het teken van vrouwen in het notariaat. "De nieuwe notaris. Brengen vrouwen iets anders?" was de veelzeggende kop. En ik mocht een bijdrage leveren!

De gestelde vraag kan ik niet beantwoorden, maar wat ik wel zeker weet, is dat de tijden voor het notariaat nog véél meer gaan veranderen dan ze al gedaan hebben. De digitalisering zet onverminderd door. En dat is niet erg! De meerwaarde van de notaris zal meer dan ooit moeten blijken uit zijn specialisme, persoonlijkheid en betrokkenheid. Ik denk dat de praktijk van het vak daardoor alleen maar mooier wordt.

Ik had pagina's vol kunnen (laten) schrijven, maar het is een korte column geworden. Bij deze:


15 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Disclaimer

De voorwaarden van deze disclaimer zijn van toepassing op deze website www.trouw-advies.nl.

Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer. In geval van tegenstrijdigheid tussen de voorwaarden van specifieke producten en diensten van Trouw Juridische Dienstverlening en de informatie op deze website of in deze disclaimer, prevaleren de voorwaarden van deze producten en diensten.

@

Contact:

 

0615683269

info@trouw-advies.nl 

Bisschopsmolenstraat 92
4876 AP  Etten-Leur

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon

KvK: 69424411

© 2019