Over mij

Na mijn studie notarieel recht op de Radboud Universiteit te Nijmegen ben ik, in 2006, direct als kandidaat-notaris begonnen. De beroepsopleiding heb ik in 2010 met succes afgerond. De eerste jaren heb ik veel gedaan op het gebied van onroerend goed: van woningen overdragen en hypotheken vestigen, tot het splitsen van (nieuwbouw)complexen in appartementsrechten en het juridisch vormgeven van nieuwbouwprojecten in het algemeen (grondtransacties, erfdienstbaarheden vestigen etcetera).


Na een aantal jaren bestond een steeds groter deel van mijn praktijk uit personen- en familierecht. Advisering omtrent het opmaken van testamenten, het afwikkelen van nalatenschappen, het opmaken van samenlevingscontracten en huwelijksvoorwaarden, levenstestamenten etcetera. 

Het mooie van het notariaat is dat dit allemaal tot de praktijk behoort. Het vak is zó veelzijdig.


In 2017 heb ik besloten om zelfstandig juridisch adviseur  te worden, en freelance kandidaat-notaris. Verder zit ik sinds 2018 namens de KNB Ring Zeeland-West-Brabant in de Ledenraad van de KNB.

 

Ik ben lid van Novex en de KNB.


 

Disclaimer

De voorwaarden van deze disclaimer zijn van toepassing op deze website www.trouw-advies.nl.

Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer. In geval van tegenstrijdigheid tussen de voorwaarden van specifieke producten en diensten van Trouw Juridische Dienstverlening en de informatie op deze website of in deze disclaimer, prevaleren de voorwaarden van deze producten en diensten.

@

Contact:

 

0615683269

info@trouw-advies.nl 

Bisschopsmolenstraat 92
4876 AP  Etten-Leur

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon

KvK: 69424411

© 2019