Uw erfrechtspecialist
Jacqueline Trouw
Jacqueline Trouw - Trouw Advies - Notarieel Jurist in Etten-Leur

Trouw advies

Over Jacqueline Trouw en haar kantoor

Jacqueline heeft notarieel recht gestudeerd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen en is afgestudeerd in 2006. Daarna is zij direct als kandidaat-notaris aan het werk gegaan. Tot 2017 heeft zij altijd op notariskantoren gewerkt. De eerste jaren vooral op het gebied van onroerend goed: van woningen overdragen en hypotheken vestigen, tot het splitsen van (nieuwbouw)complexen in appartementsrechten en het juridisch vormgeven van nieuwbouwprojecten in het algemeen (grondtransacties, erfdienstbaarheden vestigen etcetera).

In de loop van de tijd kwam de nadruk veel meer te liggen op het personen- en familierecht. Advisering omtrent het opmaken van testamenten, het afwikkelen van nalatenschappen, het opmaken van samenlevingscontracten en huwelijksvoorwaarden, levenstestamenten etcetera. 

In 2017 is Jacqueline begonnen met ‘Trouw Juridische Dienstverlening’ , als zelfstandig juridisch adviseur en freelance kandidaat-notaris. Sinds 2021 is het kantoor gevestigd in het mooie centrum van Etten-Leur aan de Oude Bredaseweg 16 in Etten-Leur. In 2023 heeft is ze gestopt als kandidaat-notaris om zich volledig op haar eigen kantoor te richten.

Jacqueline is verbonden aan NOVEX (specialistenvereniging (levens)executeurs) en Stichting RegisterExecuteur.

Ik leg de keuzes helder uit, u neemt de beslissing!

Testamenten - Trouw advies - Notarieel jurist in Noord Brabant
Jacqueline Trouw
Trouw Advies - Notarieel jurist - Juridische dienstverlening - Etten-Leur

Trouw aan...

Begrijpelijke taal
Bij veel kantoren vertrekt u met meer vragen dan dat u naar binnen bent gegaan. Wij maken lastige materie simpel. Pas wanneer u zelf begrijpt wat er geregeld is, en waarom, zijn wij tevreden.
Click Here
Persoonlijke benadering
We stemmen onze informatie op u af, zodat u altijd door de bomen het bos blijft zien.
Click Here
Een vertrouwelijke sfeer
Ons gesprek kan gewoon bij u thuis, maar ook in onze eigen 'huiskamer' aan de Oude Bredaseweg bent u van harte welkom.
Click Here
Maatwerk
Het ene probleem is het andere niet. De ene persoon is de andere niet. Wij vinden maatwerk belangrijk. Eenvoudig als dat kan, complexer als dat nodig is.
Click Here
Proactieve nazorg
De meeste mensen weten wel, dat je bepaalde zaken regelmatig moet herzien, zoals bijvoorbeeld testamenten. Het wordt echter vaak vergeten. Wij houden u op de hoogte van ontwikkelingen en laten het u weten als er werk aan de winkel is.
Click Here
U
Een afspraak met de notaris wordt vaak uitgesteld. Steeds weer naar dat kille kantoor om vervolgens met meer vragen te vertrekken dan dat u naar binnen bent gegaan. Trouw maakt lastige materie simpel. Pas wanneer u begrijpt wat er geregeld is, zijn wij tevreden.
Click Here
Previous slide
Next slide

testament

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang frequent informatie over onze diensten, producten en acties. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy Statement.

*  Voornaam:
*  Achternaam:
    Organisatie:
*  Website URL
*  E-mailadres: