zaterdag, 8 mei 2021
Geschreven door Jacqueline Trouw

Inloopavonden Centrum voor Wonen Etten-Leur

Op 1 oktober opende het Centrum voor Wonen in Etten-Leur, aan het Vincent van Goghplein. Een centrale plek waar mensen terecht kunnen voor allerlei vragen op het gebied van wonen, zorg, en daaraan gerelateerde zaken.

Vanaf het begin heb ik al enkele Thema-avonden en -ochtend mogen organiseren, over allerlei notarieel-juridische onderwerpen. Erfrecht, Levenstestamenten, Vermogensplanning etcetera.

Inloopspreekuur

In april zijn er enkele inloopmiddagen geweest, waarbij men zonder afspraak binnen kon lopen met bepaalde notarieel-juridische vragen. 'Kan ik het huis op naam van mijn kinderen zetten?', 'Moet ik een levenstestament maken?', Etcetera. Een laagdrempelige manier om antwoord te krijgen op lastige vragen.

Vanaf juni komt hier een vervolg op! Iedere laatste donderdag van de maand (met uitzondering van de maand juli) ben ik dan te vinden in het Centrum voor Wonen Etten-Leur, voor een gratis 'inloopspreekuur'. Voor allerlei juridische vragen, gewoon zonder afspraak. Donderdag 27 juni is de eerste! Van 19.00 - 21.00 uur.

Wees welkom, de koffie staat klaar.

Trouw Advies - Notarieel jurist - Juridische dienstverlening

Jacqueline Trouw

Notarieel Jurist

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang frequent informatie over onze diensten, producten en acties. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy Statement.

*  Voornaam:
*  Achternaam:
    Organisatie:
*  Website URL
*  E-mailadres: