14/11/2019

Sinds 2015 ben je verplicht om een definitief energielabel te hebben bij de verkoop van je woning. Iedereen heeft al een voorlopig energielabel (kijk maar eens op Zoek mijn energielabel). De Inspectie Leefomgeving en Transport controleert hierop; heb je bij verkoop gee...

26/08/2019

Per vandaag ben ik verhuisd naar mijn nieuwe kantoor aan de Bisschopsmolenstraat 92 in Etten-Leur.

Heerlijk in het centrum!

In dit bedrijfsverzamelpand zijn ook onder meer Fysiotherapie Praktijk Etten-Leur, BeautySun, Perwijs Vastgoed Advies en Bax Verhuur gevestigd.

03/07/2019

Van 5-24 juli ben ik niet bereikbaar wegens vakantie. Als je wil kun je via het contactformulier een bericht sturen, waar ik na 24 juli op zal reageren.

Voor dringende zaken mag je een bericht sturen naar 06 156 83 269 (SMS of Whatsapp) of even bellen.

Met zonnige groet,

...

29/05/2019

Stel: je woont samen en hebt niks geregeld. Niet getrouwd, geen geregistreerd partnerschap en geen samenlevingscontract. Wat ben je dan? 'Samenlevers in het wild' noemde een hoogleraar het. De Hoge Raad kiest voor 'informeel samenlevenden'. Ook goed.


Maar 'wild samenwo...

24/05/2019

Op 1 oktober opende het Centrum voor Wonen in Etten-Leur, aan het Vincent van Goghplein. Een centrale plek waar mensen terecht kunnen voor allerlei vragen op het gebied van wonen, zorg, en daaraan gerelateerde zaken.

Vanaf het begin heb ik al enkele Thema-avonden en -oc...

16/05/2019

Als je in een appartementencomplex woont, moet je je houden aan het splitsingsreglement en het huishoudelijk reglement. Deze reglementen worden bij de aankoop van een appartement verstrekt door de makelaar, of door de verkoper. Als je al eigenaar bent, dan mag je meest...

30/03/2019

De lente is in zicht, en dat betekent dat het trouwseizoen er aan komt.

Maar hoe zit het eigenlijk met huwelijksvoorwaarden? Wanneer is het goed om dit te regelen?

De wettelijke regeling

Als je een huwelijk aangaat vanaf 1 januari 2018, zonder het maken van huwelijksvoorw...

18/02/2019

Emiliano Sala.. een veelbelovende voetballer die bijna twee weken vermist was, voordat het vliegtuigwrak werd gevonden op de bodem van het Kanaal.

Vliegtuigrampen spreken tot de verbeelding. Na de ramp in Libië, of die met de MH17, kwamen deze gebeurtenissen in mijn tes...

14/02/2019

Rond deze tijd worden de WOZ-waarden weer vastgesteld door gemeenten en belastingsamenwerkingen. Gezien de ontwikkelingen in de woningmarkt de afgelopen jaren, ligt het voor de hand dat de WOZ-waarde van een woning hoger wordt vastgesteld dan vorig jaar.

Als je ervan ov...

29/01/2019

Je kent ze wel, die programma’s over liefde in het buitenland. Grenzeloos Verliefd, Groeten uit Holland of De Wereld Rond in 80 Dates.. Heel romantisch allemaal.

Als jurist kijk je er ook met een andere blik naar: hoe zit het nou eigenlijk als je dan gaat trouwen? Is er...

Please reload

Recente berichten

August 26, 2019

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Disclaimer

De voorwaarden van deze disclaimer zijn van toepassing op deze website www.trouw-advies.nl.

Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer. In geval van tegenstrijdigheid tussen de voorwaarden van specifieke producten en diensten van Trouw Juridische Dienstverlening en de informatie op deze website of in deze disclaimer, prevaleren de voorwaarden van deze producten en diensten.

@

Contact:

 

0615683269

info@trouw-advies.nl 

Bisschopsmolenstraat 92
4876 AP  Etten-Leur

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon

KvK: 69424411

© 2019